Projekter

Vores gamle egetræ er perfekt til mange bygningsprojekter og renoveringer. Det kan være med til at skabe en stemning, man ikke så nemt finder i meget andet træ. Historierne gemmer sig i træet og det har igennem mange år været brugt til andet bygningsværk. For det meste er det blevet brugt til hytter, skure og små huse i bjerge og på marker. Historien varierer derfor fra hver eneste planke og hvor den tidligere har været placeret og brugt. De mange år har været med til at give træet en charme og patina, som man som sagt ikke lige finder i noget andet træ. 

Det er en skam, at egetræ som dette skal gå til spilde, når en bygning/et hus bliver revet ned. Der er så meget liv, glæde og nydelse tilbage i træet, som vi skal bruges til andre fantastiske projekter. Det er også med til at skåne miljøet og naturen, da man ved hjælp af det genbrugte træ ikke skal ud og fælde/finde nye træer til diverse bygge- og renoveringsprojekter. 

Ikke nok med historien er med til at skabe rammer for et fedt og unikt indspark, så er træet virkelig smukt og passer ind i mange sammenhænge.

Som på billedet ovenover, så viser det at træet kan bruges til mange ting! I denne situation var det en port, som skulle laves af det gamle egetræ. Det er fantastisk at se, at træ, der i så mange år har været brikker og skabt sammenhæng i et hus/en bygning, kan være med til at skabe en unik og (synes vi selv) helt vildt flot port! 

Der er næsten ingen grænser for hvad man kan skabe af nyt liv til det gamle genbrugte egetræ og det er faktisk kun fantasien der sætter grænser. 

Her er de gamle egetræsbjælker blevet brugt i et loft. Det er svært at finde lignende bjælker med samme alder (og så endda i egetræ) hvis man skal renovere. Bjælker man kun får hvis de enten befinder sig i loftet fra huset/bygningens oprindelse, eller man kan få de gamle egetræsbjælker fra en leverandør/samarbejdspartner. Vi kender en! 😉
Nye bjælker ville ikke give den samme stemning og rustikke fornemmelse i rummet, og igen så er det bare federe med lidt historie og lidt genbrugt egetræ. Synes vi i hvert fald!

De gamle egetræsplanker får også et unikt og flot look, når de bliver børstet. I dette tilfælde er de gamle planker blevet genbrugt til en dør, hvor man virkelig har fået den flotte mørke farve frem i træet, ved bare at børste dem af. Så simpelt kan det være 😉 

 

 

Her er vores gamle egeplanker blevet brugt til toppen af en bænk. Her har vi savet, høvlet og pudset, så træet bliver som nyt og derved genanvendt og er bæredygtigt. Herefter har det fået naturolie. I dette tilfælde ville kunden gerne have paneler til bænken også og det var vi selvfølgelig behjælpelig med. Vores gamle egeplanker kan sagtens bruges som, nærmest nyt egetræ, bare med lidt mere patina.

Hvis du/i sidder med et projekt, om det skulle være renovering eller et helt nyt bygningsprojekt, som skal opføres, så lad endelig ikke røret ligge eller tasterne være uberørt. Vi sidder klar til at høre om projektet og være behjælpelige med rådgivning. Vi har erfaring indenfor byggeprojekter, renoveringer osv. 

Vi tager imod projekter som opgaver, og vi gør vores allerbedste for at der bliver fundet den bedste løsning på lige præcis dit/jeres projekt. 

Vi kan også ved hjælp af eget savværk, være med til at skære planker og bjælker op til den længde eller bredde det nu skal være i. 

Vi kan kontaktes på: 

Telefon (John): 70 70 20 25

Eller

Mail: Info@entcph.com

Vi glæder os til at høre om jeres tanker og projekter!

Indkøbskurv