Cookies og privatlivspolitik

Ved at benytte entcph’ hjemmeside accepterer du, at vi bruger cookies.

Hvad er Cookies?

En cookie er en lille mængde data som lagres i en browser på din computer eller mobile enhed. Såkaldte “førstepartscookies” er cookies er lagres af den enhed der styrer domænet hvor disse cookies lagres. Entcphs egne cookies er altså “førstepartscookies”. I de tilfælde hvor vi tillader andre at lagre cookies på vores website vil dette være såkaldte “tredjepartscookies”.

 

Vi benytter følgende cookies

Nødvendige cookies:

Vi benytter cookies, der er teknisk nødvendige for, at hjemmesiden kan fungere korrekt, så du kan bevæge dig rundt og bruge hjemmesidens funktioner. Du behøver ikke godkende denne type cookies, da de er nødvendige for, at du kan bruge hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at gemme informationer om din varerkurv. Herunder bruger vi en cookie, til at huske din samtykke til brugen af cookies.

Google analytics: Entcph gør brug af 3.parts programmer til tracking af brugerdata. Entcph.com bruger bl.a. google Analytics til tracking af brugernes adfærd her på hjemmesiden og til at forbedre vores markedsføring.

Facebook pixel: Entcph gør brug af 3.parts programmer til tracking af brugerdata. Entcph.com bruger bl.a. facebook pixel til tracking af brugernes adfærd her på hjemmesiden og til at forbedre vores markedsføring.

Trustpilot: Entcph gør brug af 3. parts programmer i form af trustpilot, for at vi kan sende mail med invitation til en anmeldelse, når du har foretaget et køb ved os. Dette kan du selvfølgelig afmelde ved at trykke på linket i denne mail.

Derudover er der cookie fra tawk.to, som er det vi bruger til vores chat/kontaktformular 

Ønsker du at slette cookies?

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillinger i din browser. Hvor du finder indstillinger afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services på internettet, du ikke kan bruge.

For at læse mere om cookies og finde ud af hvordan du administrerer og sletter dem kan du besøge allaboutcookies.org

 

Persondatapolitik

Det er EntCph, der er dataansvarlig og som indsamler data efter de gældende regler om beskyttelse af personoplysninger. Når du kontakter os eller køber varer, giver du os tilladelse til, at vi må behandle dine oplysninger til brug for dit køb eller din henvendelse. Indsamlingen af oplysninger på entcph.com sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. Såfremt der via entcph.com foretages behandling af personoplysninger, vil behandlingen ske i overenstemmelse med persondataloven.

 

Dine data i forbindelse med dit køb på entcph.com:

Ved køb på webshoppen indsamles flg. data:

  1. Navn
  2. Adresse
  3. Email
  4. Telefonnummer

Vi bruger dine oplysninger for at kunne ekspedere din ordre og udarbejde statistikker. Vi behandler nævnte data ved videregivelse til vores eksterne leverandører for at kunne ekspedere ordren og levere til dig. Herunder IT-systemer, teknisk drift og speditører. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål en opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler oplysninger på vores vegne. 
Vi opbevarer dine personlige oplysninger i den periode, som er nødvendig til opfyldelse af de formål, der er skitseret i vores “handelsbetingelser”, medmindre en længere opbevaringsperiode er påkrævet eller tilladt iht. lovgivningen af juridiske, skattemæssige eller regulatoriske årsager eller andre lovlige virksomhedsformål. Dog ikke længere end 5 år jf. regnskabslovens krav om dokumentation. 

Når du tilmelder dig hos entcph, når du udfylder vores kontaktformular – bliver dine kontaktdata brugt til at besvare din henvendelse. Vi benytter evt. oplysningerne til at kontakte nuværende og tidligere kunder med gode tilbud og feedbacksanmodning.

 

Dine data i forbindelse med webformular og e-mails:

Når du kontakter os via e-mail eller vores kontaktformular indsamles følgende data:

  1. Navn
  2. E-mail
  3. Telefonnummer (hvis du oplyser dette og ønsker telefonisk kontakt)

Vi bruger disse oplysninger for at kunne besvare din henvendelse til os. Til dette formål benytter vi ekstern leverandør af platform til databehandling. Denne leverandør er forpligtet til at varetage opgaven inden for vores instrukser og gældende persondatalov. Databehandleren må ikke anvende oplysningerne til andet formål en opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

 

Beskyttelse af betalingsoplysninger:

Dine betalingsoplysninger opbevares ikke af EntCph, men af vores eksterne dataansvarlige leverandør Reepay (betalingsgateway) og vi henviser derfor til dennes privatlivspolitik.

 

Kontakt vedr. personoplysninger:

Du har altid ret til at få indsigt i, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på: info@entcph.com. 

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til Persondataloven.

 

Beskyttelse af personoplysninger:

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med høj sikkerhed, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klagen indgives til Datatilsynet.

 

Hvem har adgang til dine oplysninger?

Kun et begrænset antal mennesker har adgang til dine oplysninger hos EntCph, hvor oplysningerne er laget i kontrollerede omgivelser med jævnlig sikkerhedskontrol. EntCph giver aldrig dine oplysninger videre til tredjepart, uden at du udtrykkeligt har givet samtykke til det. I enkelte tilfælde overfører vi data til databehandlere uden for EU og EØS. Sådanne overførsler sker dels på baggrund af databehandleraftaler samt ligeledes Europakommisionens standardkontrakter, som er vurderet at give tilstrækkelig garanti for beskyttelse af privatlivets fred, grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder samt for udøvelsen af de dertil knyttede rettigheder. Europakommisionens standardkontrakter kan findes her: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/model-contracts-transfer-personal-data-third-countries_en

 

Klagemuligheder

 

Hvordan kan du klage til Datatilsynet:

Hvis du mener, at vi har overtrådt de gældende regler om beskyttelse af personoplysninger i vores behandling af dine oplysninger, kan du klage til Datatilsynet: Borgergade 28,5, 1300 København K, Telefon: 33 19 32 00 eller på dt@datatilsynet.dk

 

Kontakt til os:

Hvordan kan du rette henvendelse til os ved spørgsmål til privatlivspolitikken?

Hvis du har spørgsmål, forslag eller kommentarer til denne erklæring om cookies og vores indsamling og håndtering af persondata, bedes du sende en e-mail til info@entcph.com. 

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selfølgelig datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.