Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:

Mabetec Nordic A/S

CVR-nr: 34590516

Østergade 20, 7500 Holstebro

Mailadresse: info@entcph.com

 

Priser:

Alle priser på EntCph.com er angivet i danske kroner (DKK), og er inklusive 25% moms. Alle priser er dagspriser og  opdateres løbende, da websitet opdateres dagligt.
Vi tager forbehold for udsolgte og udgåede produkter og prisfejl.
 
 

Betaling:

Aftaleindgåelse:

Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig.

På EntCph.com kan købsaftaler med børn og unge under 18 år kun indgås af forældre, der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.

En aftale kan altid let annulleres af en forældre eller værge, hvis det skulle vise sig, at den er blevet indgået af et barn eller en person under 18 år. Alle kontrakter indgås på dansk.

 

Kvittering for modtagelse af bestilling og ordrebekræftelse:

Umiddelbart efter du har bestilt en vare hos os, modtager du en ordrebekræftelse pr. mail for vores modtagelse af din bestilling. Modtager du ikke en ordrebekræftelse kort efter ordreafgivelse, bør du tjekke mappen “uønsket post” eller dit “spamfilter”. Finder du heller ikke din ordrebekræftelse her, bør du kontakte kundeservice, så vil vi verificere din e-mail adresse.

 

Levering:

Hos EntCph leverer vi kun til danske adresser.

Fragtprisen bliver oplyst inden du godkender din bestilling. Vores transportør er GLS eller også leverer vi selv varen til kunden. 

Når du har modtaget dine varer, skal du sammenholde disse med ordrebekræftelsen. Vi anbefaler på det kraftigste at man kontrollere varen/pakken for transportskader inden kvittering for modtagelsen. Kontakt os hurtigst muligt hvis varen lider af en skade. Læs evt. mere under punktet reklamation.

Er varen/emballagen beskadiget, kan du enten nægte modtagelse, hvorefter fragtmanden tager pakken med retur. Vi skal herefter kontaktes. Du kan også modtage pakken, men kvittere på fragtbrevet “modtaget med forbehold” og indholdet af pakken kan tjekkes efter fragtmanden er gået. Opdager du først skaden, efter du har åbnet pakken, skal du henvende dig hos os.

Det er vigtigt at emballagen bevares for evt. senere besigtigelse af transportør. Synlige defekter eller mangler bør anmeldes til EntCph på leveringsdagen eller senest dagen efter. 

På alle varer i butikken kan du se den forventede leveringstid. Kan dog i visse tilfælde være lidt forlænget. Den angivne leveringstid er dermed ikke en garanti for, at du har produktet til den angivne tid, men vi vil altid bestræbe os på rettidig levering.

Der tages forbehold for evt. varer i restordre. (Alle vores leveringstider regnes fra først kommende arbejdsdag kl 8.00)

EntCph kan ikke gøres ansvarlig for forsinkelse af leverancer, samt evt. håndværkerudgifter i forbindelse med forsinkede leverancer, transportskader og fabrikationsfejl i produkter. Levering af varer anses for sket, når fragtmanden har leveret varen på bestillingsadressen eller på den nærmeste pakkeshop og kunden har modtaget varen.

 

Bestilling:

For at foretage et køb på entcph.com skal du igennem 5 trin. 

  1. find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kurven.
  2. indtast dine personlige oplysninger.
  3. vælg betalings- og forsendelsesmetode.
  4. læs og godkend vores handelsbetingelser.
  5. tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend beløbet.

 

Fortrydelsesret:

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag du modtager den sidste vare. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del. 

Fristen indebærer at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os en besked om, at du vil fortryde dit køb. 

Dette kan du gøre ved at sende os en mail på “info@entcph.com”

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

fortrydelse er en del af købet. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering:

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Tag evt. et billede af vare og emballage inden returforsendelse. 

Udgiften for returnering/returfragt afholdes af dig.

 

Ingen fortrydelsesret:

Følgende køb kan ikke fortrydes: Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

En specialfremstillet vare er en vare, der er fremstillet specielt til dig og er baseret på dine individuelle valg. F.eks. hvis du bestiller et møbel med mål som ikke bliver masseproduceret, men fremstilles specielt til dig.

 

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og på den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betrager vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde. hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede bed købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi tilbageholder betalingen indtil vi har modtaget varen retur. 

Varen sendes til vores lager:

Mabetec Nordic A/S

Fiskbækvej 1

6920 Videbæk

Danmark

Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Sendes varen med Post Nord skal den sendes “med omdeling” – gør den ikke det vil pakken komme retur.

 

Reklamation:

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berretiget, vil EntCph tage stilling til, om varen skal repareres, ombyttes, om du skal have pengene tilbage eller evt. have afslag i prisen, alt afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for 2 måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. EntCph skal kontaktes inden varerne sendes retur. Hvis varen er blevet skadet under transporten, er det bedst at klage omgående. Hvis du har fået defekte eller fejlleverede varer, eller ønsker du, at reklamere over en vare, så bedes du kontakte os på “info@entcph.com”, du bedes her sende en kopi af den oprindelige kvittering, for at give en hurtigere sagsbehandling. Vi vil herefter give dig instruktioner om den videre proces. 

Vi anbefaler på det KRAFTIGSTE, at du ikke tager en vare i brug, før reklamationen er færdigbehandlet. Er reklamationen berretiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til vores lager:

Mabetec Nordic A/S

Fiskbækvej 1

6920 Videbæk

Danmark

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

EntCph dækker ikke håndværkere eller andre udgifter i forbindelse med demonteringen eller genmonteringen af produktet.

 

Ejendomsforhold:

EntCph forbeholder til ejendomsretten til leverede varer, indtil hele købesummen er betalt fuldt ud. Retstvister imellem parterne skal anlægges  ved forbrugerens værneting eller efter aftale, ved retten i Herning.

 

Fortrydelsesret i erhvervskøb:

Er du erhvervskunde, tages skaffevarer ikke retur. (skaffevarer er defineret som varer med en leveringstid over 2 dage). Lagervarer pålægges er returgebyr på 30% (indtil 14 dage efter købet). Herefter kan varen ikke returneres.

 

Reklamationsret – erhvervskøb:

Med mindre andet er aftalt ydes erhvervsdrivende alene 12 måneders reklamationsret, idet evt. reklamation skal ske straks efter en fejl eller mangel konstateres. Erhvervsdrivende har pligt til at foretage en sådan undersøgelse af en købt vare, som ordentlig forretningsbrug kræver. Parterne har i medfør af retsplejelovens § 245 aftalt, at evt. retstvister imellem parterne skal foregå ved Retten i Herning.

 

Persondatapolitik:

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr og mailadresse. Vi registeret og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Vi opbevarer eller transmitterer ikke kundeoplysninger ukrypteret. Oplysningerne afgivet til EntCph videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registeret ingen personfølsomme oplysninger.

Personoplysninger registreres hos EntCph og Mabetec Nordic A/S , som er ejer, og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Som registeret hos EntCph og Mabetec Nordic A/S, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registeringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registeret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: info@entcph.com

Logstatistik:

På entcph.com benytter vi logstatistik. Dette er et system, som indsamler oplysninger om eks. hvor mange besøgende der har været, hvor de kommer fra osv. Formålet med logstatistikken er at kunne optimere funktionen af websitet til gavn for kunderne. Dataansvarlig er entcph.com. Som registreret hos entcph.com, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du ønsker en kopi af ordrebekræftelse kan du få denne tilsendt. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til entcph.com via e-mail: info@entcph.com.

Anvendelse af cookies:

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (f.eks. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website f.eks. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. På entcph.com anvendes cookies med det formål at skabe øget brugervenlighed. Du kan slette cookies i internet explorer under menuen »Funktioner« – »Internetindstillinger« – »Slet cookies«.

Klageadgang:

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@entcph.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for klageløsning

Nævnenes hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-komissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Indkøbskurv