Skrivebord – Hr. Wamsler

(2 kundeanmeldelser)

4,995.00 DKK6,990.00 DKK

Dansk kvalitet & design
Fri fragt
Kvalitets egetræ
25 års garanti
Levering 2-4 uger

Mål: H:73 x B: 70 x L: 130 cm.

Hr. Wamsler, er vores enkle og moderne skrivebord. Han er lavet af 100 år gamle massive egetræsplanker. Skrivebordet skal være en højborg for kreativitet og Hr. Wamsler sørger for lige netop dét. Han klarer de rene linjer og ordnede rammer, så den snørklede og vilde kreativitet kan slippes løs på bordpladen.
Hr. Wamslers træ er behandlet med slidstærke olier, så den spildte kaffe fra de sene nattetimer over skrivebordet, kommer ikke til at være noget problem

Benyt nedestående faner til at sammensætte dit nye skrivebord.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Skrivebord – Hr. Wamsler

Godt arbejdsmiljø er fundamentet for godt arbejde, og her er skrivebordet i absolut centrum. Hos Ent Copenhagen designer og producerer vi skriveborde, der kommer til at følge dig i alle livets arbejdsopgaver – store som små. Vores skriveborde er produceret med den rustikke kvalitet, man kun finder i Norden. Vi sørger for de rene linjer og det stilrene design, så du på egen hånd kan slippe kreativiteten fri.
Vores skriveborde kan fås i tre forskellige olienuancer (lys, mørk og natur) og kan sammensættes med vores forskellige bordben i diverse farver.
Vi hjælper og rådgiver hele vejen igennem for at sikre, at du får et bord, der passer lige præcis til dig og dine ønsker.

Mål: H:73 x B: 70 x L: 130 cm.

Skriveborde fra Ent Copenhagen er af højeste kvalitet.
Vægt 25 kg
Størrelse 130 × 80 × 73 cm
Nuancer

Natur, Lys, Mørk

Ben

Uden ben, Hr. Konkav (+2495), Hr. Hansen (+2495)

2 anmeldelser af Skrivebord – Hr. Wamsler

  1. Carsten Hogrefe

    Mit kontor har aldrig set bedre ud.! Har fået købt dette lille skrivebord til mig selv. Det er meget elegant og kan ikke sætte en finger på noget som helst. Leveringen tog omkring 4 uger.

  2. Martin Justensen

    Super lækkert skrivebord!
    Tak for god service Ent Copenhagen 🙂

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *