fbpx

Plankebord – Hr. Maze

4,995.00 DKK27,980.00 DKK

NYT LAGER PÅ VEJ

– Levering 4-6 uger
– Fri fragt
– Dansk design & kvalitet

Hr. Maze er et moderne nordisk plankebord i massive 40 mm egetræs planker. Plankebordene er lavet i Europa og kun det bedste træ bliver brugt. Størrelse, nuance, bordben og tillægsplade kan kombineres efter ønske.

Kontakt os for mere information.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Plankebord – Hr. Maze

Plankebordet, Hr. Maze, er ligeså moderne, som han lyder. Med sine massive 40 mm egetræsplanker er Hr. Maze en elegant og moderne skikkelse, der er svær at overse i rummet. Hr. Maze kan danne lette og luftige rammer under middage og fester. Han kan tåle at blive udsat for lidt af hvert. Derfor har vi givet Hr. Maze en solid behandling med vores olie, så hverken kaffe, rødvin, sovs eller stearin kommer til at genere ham det mindste.
Med sit stilrene navn er Hr. Maze et prægtigt eksempel på nordisk modernitet.

Ent Copenhagen anses som den førende producent af plankeborde i Norden.
Med perfektion for øje ses hvert eneste plankebord som et unikt kunstværk.

Design selv & Custom made

Spisebordet er det vigtigste samlingspunkt i hjemmet. Uanset om det er ved den romantiske middag, nytårsfesten eller børnefødselsdagen, danner spisebordet rammen om en enorm del af livets begivenheder. Hos Ent Copenhagen vil vi gerne bygge bro mellem den nordiske urskov og det moderne hjem. Derfor er vores plankeborde lavet af 200 år gammelt egetræ, der kommer i et moderne, nordisk design, der samtidig er tro over for den store arv, som træet bærer på.
Vores plankeborde er lavet, så de passer til ethvert behov. Du kan selv vælge imellem bordets størrelse, oliebehandlingens nuance og hvilke model og farve bordben, der skal bære den massive egetræsplade. Til vedligeholdelse bruger vi olie fra den danske producent Skovgaard & Frydensberg. Olien er baseret på koldpresset linolie og valmueolie og yder en uovertruffen beskyttelse. Og det er uanset om det drejer sig om rødvin, farvekridt eller en vildfaren skefuld babymos.

Træet

Plankebordet laves af egetræ fra hele Europa. Vores snedkers fineste opgave er, at lede over alt i Europa for at finde det perfekte træ til vores borde. Egetræ er et utrolig hårdt materiale og er derfor ideelt til at lave spiseborde af. Et plankebord af eg kan ikke slides op og går derfor ofte i arv i generationer.

Ent Copenhagen benytter kun egetræ der har vokset i mindst 100 år og derefter tørret i 2-4 år. Vi sikrer os dermed at egetræet har den rigtige struktur og fugtighed. Dermed undgår vi at træet ”slår sig”, når det kommer ind i varmen og ind i spisestuen.

Vi kan derfor opretholde en høj kvalitet af alle vores produkter.

Behandling & Overflade

Egetræsplankerne er behandlet med de fineste olier. Overfladen bliver derfor enorm modstandsdygtig overfor slid og egner sig godt til børnefamilier. Vores plankeborde tåler kaffe, rødvin, sovs, stearin osv.. Kort sagt så kan du ikke slide et plankebord fra Ent Copenhagen op.
Plankebordet laves med tre forskellige olier i tre nuancer: Lys, Mørk og Natur. Eksempler på lys oliebehandling og natur oliebehandling ses på billedet foroven.

Vedligeholdelse

Plankeborde med oliebehandling er utrolig let at holde. Bordet stryges blot med olie 4-6 gange om året og dit plankebord er som nyt igen.

Bordben

Bordben fra Ent Copenhagen er nordisk designet, med fokus på funktionalitet og kvaliteten er altid er i top. Benene er ligesom spisebordet særdeles holdbare.

Tillægsplade

Vi ved hvor rart det er at kunne sætte en tillægsplade på spisebordet når der kommer gæster, så kan alle være der. Vi har derfor speciel udviklet en tillægsplade løsning til plankeborde, som ser så godt ud at dug bliver unødvendigt.

Tillægspladen kan bestilles til alle vores spiseborde.

Størrelse

, , , , , ,

Træ

, ,

Tillægsplade

, ,

Bordben

, , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Plankebord – Hr. Maze”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *