Bordben Hr. Hansen – Blå

(1 kundeanmeldelse)

1,995.00 DKK

– Fri fragt
– Dansk design og kvalitet

– Tilfredshedsgaranti & 14 dages returret
– Levering: 1-3 dage
– Prisen er for et sæt (2 stk.)
– Bæreevne 500 kg.

Størrelse: H:70 x B:80 x D:6×2
Farve: Nordic blue

Ikke på lager

Varenummer (SKU): FU-80-M Kategorier: ,

Hr. Hansen er Ent Copenhagens klassiske bordben, der med sit simple look hylder nordisk design. Det er et kraftfuldt bordben af højeste kvalitet og er kommet til verden, med fokus på funktionalitet, uden at gå på kompromis med det æstetiske. Bordbenet er dansk design og har en overflade-finish der afspejler kvaliteten.

Hr. Hansen er et bordben der står med rank ryg, der tilfører bordpladen et svævende udseende og karakter. Bordbenet er lavet af metal, der giver et stabilt ståsted og kan klare stor vægt. Nordic Blue er en hyldest til nordisk design. Den afdæmpede blå farve, forstærker rummets andre farver. I en rum der søger kant og kontrast, kan den mørkeblå farve, tirre og lege med sanserne.

Alle vores bordben har for boret huller, så de er lige til, at monterer på bordplader af skrue bart materiale. Bordbenets højde er 70cm. Det skyldes at den normale højde er for spiseborde er 71-75 cm. På den måde passer vores bordben til de fleste bordpladeløsninger. Der medfølger ikke skruer men vi anbefaler, at man vælger en skure længde der går halvt op i bordpladen. Vi anbefaler at der bliver monteret filtdutter mellem bordben og gulv for, at undgå skader på gulvet.

Størrelse

H:70 x B:80 x D:6×2 cm

Farve

Nordic blue

Materiale

Stål

Pakkevægt

16 kg

Bæreevne

500 kg

1 anmeldelse af Bordben Hr. Hansen – Blå

  1. Mogens hveen

    WAAUW! Meget tilfreds.
    Elsker dansk design og kan VIRKELIG kun anbefalde dette brand!.
    Min søster har et af deres borde. Det må blive næste køb for mig

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *