Bordben Hr. Aagaard – Blå

(1 kundeanmeldelse)

1,995.00 DKK

– Fri fragt
– Dansk design og kvalitet

– Tilfredshedsgaranti & 14 dages returret
– Levering: 1-3 dage
– Prisen er for et sæt (2 stk.)
– Bæreevne 500 kg.

Størrelse:  H:70 x B:80 x D:4×4 cm
Farve: Blå

Ikke på lager

Varenummer (SKU): FC-80-M Kategori:

Hr. Aagaard er Ent Copenhagens mest populære bordben. Med et stilrent udseende tilfører bordbenet et elegant og ophøjet look til bordpladen. Bordbenet er skabt til funktionelt brug, og designet til det nordiske hjem. Bordbenet er vinklet i en hældning, der skaber behagelige siddepladser når man er fælles om middagsbordet, som man ofte er i den nordiske kultur.

Hr. Aagaards simple og elegante look, giver bordet et højt nordisk look og tilfører en svævende følelse, til træets tunge struktur. Bordbenet er lavet af metal, som giver kontrast til træet og sikre bordet står fast placeret. Nordic blue er vores nyeste farve tilvalg, der er en hyldest til norden. Den mørkeblå farve er tilbagetrukket ved første øjekast, men hvis man kigger nærmere efter lægger man mærker til, hvordan den bryder rummet og giver det et moderne præg.

Alle vores bordben har for boret huller, så de er lige til, at monterer på bordplader af skrue bart materiale. Bordbenets højde er 70cm. Det skyldes at den normale højde er for spiseborde er 71-75 cm. På den måde passer vores bordben til de fleste bordpladeløsninger. Der medfølger ikke skruer men vi anbefaler, at man vælger en skure længde der går halvt op i bordpladen. Vi anbefaler at der bliver monteret filtdutter mellem bordben og gulv for, at undgå skader på gulvet.  

Vægt 15 kg
Størrelse 80 × 70 cm
Materiale

Stål

1 anmeldelse af Bordben Hr. Aagaard – Blå

  1. Henrik Ottosen

    En af årets farver 2016. Har ikke set det på bordben før.
    Levede op til mine forventninger, så jeg er meget tilfreds.
    Var desværre ikke hjemme da de kom med dem, så jeg måtte bare en tur på posthustet.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *