Bænk – Hr. Loft

(3 kundeanmeldelser)

5,995.00 DKK10,990.00 DKK

– Levering 4-6 uger
– Fri fragt
– Dansk design & kvalitet

Bænken Hr. Loft er nordisk elegance og robusthed i sin pureste form. Han er udformet af en 100 år gamle massiv egetræsplanke og kan placeres i entréen såvel som i spisestuen. Og hvad end det er jord fra støvlerne eller et tabt glas vin ved aftensmaden, gør vores oliebehandling, at Hr. Loft er modstandsdygtig for alle elementer.
Hr. Loft bæres af elegante bænkben, der fuldender det nydelige og kompromisløse udtryk, uanset hvor han befinder sig i hjemmet. Både bænk og bænkben fås i forskellige farver./span>

Bænken er 45 cm bred kommer i tre længder:

Vælg længde, nuance og bænkben forneden:

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Ent Copenhagens bænke er designet til at følge dig hele livet. Uanset om de skal agere tilbehør til et langbord i midten af rummet, eller kommer til at fylde hjemmets hjørner og kroge ud, er kvalitet højest på vores dagsorden. Ent Copenhagens bænke passer i siddehøjden til både vores egne plankeborde og andre spiseborde. Vores bænke er udformet af én egetræsplanke i højeste kvalitet og laves i forskellige længder.
Vores bænke kommer med et bredt udvalg af ben, i diverse farver. Dertil er det også muligt at bestemme bænkens nuancer (Natur, lys eller mørk). Ligesom vores plankeborde er vore bænke behandlet med olie flere gange, så hverdagens pletter og snavs ikke bliver et problem – hverken for den eneboende, parret eller børnefamilien. En bænk fra Ent Copenhagen er rent ud sagt et møbel for livet – uanset hvilket liv du kommer til at leve..
Det hårde egetræ er behandlet med specielt udvalgte olier, som nuancerer og gør bænken modstandsdygtig. Hr. Loft fås i tre nuancer, som komplementerer træet, på hver sin måde.
Vægt 15 kg
Nuancer

Natur, Lys, Mørk

Ben

Uden ben, Hr. Konkav (+1995 kr)

Mål

200 cm, 250 cm, 300 cm

3 anmeldelser af Bænk – Hr. Loft

 1. Jesper A

  Den lækreste bænk jeg nogensinde har ejet. Kvalitet helt i top, flottere end på billederne, og hurtig levering. Ser frem til at nyde mit møbel mange år fremad! Tak for god service.

 2. Kathrine Eriksen

  Tusind tak for leveringen Ent Copenhagen.
  Vi er så glade for bænken. Den passer flot ind i vores stue til spisebordet.
  Med nærmer eftertanke ville vi dog gerne have bestilt bænken en smule længer. Men det kan i jo ikke gøre for 🙂

 3. Allan Rasmussen

  YES endelig kom bænken hjem! 🙂
  Den er bare så smuk! Det er et super møbel til spisebordet. Børnene elsker den!
  Vi kommer snart forbi og kigger på et nyt sofabord til stuen <3

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.