Om os

“Godt design er forevigt moderne”

Ent Copenhagen

Hos Ent Copenhagen går vi meget op i kvalitet og design. Vores produkter er derfor også herefter. Møblerne er tidløse og har en stædig holdbarhed, der gør at de kan fortsætte gennem generationer i familien. Vores udvalg af bordben og ben til bænke kan kombineres på forskellige måder. Vi gør alt for at skabe en god oplevelse for vores kunder, så hvis der er spørgsmål eller andet så tag endelig kontakt til os, da vi altid er klar til at give vejledning.

Historien om vores gamle egetræ

Vores gamle egetræ, skaber vores historie.

IMG_2113

Egetræet kommer fra gamle huse, der er blevet revet ned. Træet er dermed tit over 100 år gammelt, men har stadig en fantastisk hårdhed og patina med sig. Vi overtager træet så det ikke går til spilde eller bliver kvast. Her genbruger vi træet og får nogle helt fantastiske møbler ud af det, som fortæller hver sin historie og viser træets flotte patina.

Ved at genbruge det gamle egetræ, undgår vi også, at der bliver fældet et nyt træ. Vi her ved Ent Copenhagen er forelsket i historien om det gamle træ, der kommer fra et nedlagt hus og senere skaber nyt liv igennem et møbel. Vi håber historien også bider sig fast i dit hjem, ligesom den gør ved os.