ENT CPH x THORBJØRN OLESEN

Bordet er stedet hvor man deler oplevelser, og skaber nye

Thorbjørn Olesen

Ent Copenhagen er stolte over, at præsenterer Thorbjørn Olesen som ambassadør.

Thorbjørn Olesen er, ligesom Ent Copenhagen, et produkt af det nordiske med en helt unik karakter. 

  

Thorbjørn Olesen er født og opvokset i Hareskovby, med Ent Copenhagen første værksted lidt længere nede af vejen. I en alder af syv år begyndte han, at spille golf i nabobyen Værløse. Som 12 årig blev han klubmester i senior rækken og som 18 årig blev han professionel golfspiller.

Det nordiske navn ”Thorbjørn Olesen” blev for alvor mejslet ind i sten, da han i 2012 vandt Sicilian Open og blev den yngste dansker til, at vinde på Europa touren.

I 2014 slog den mægtige Thor til igen, og vandt Perth International og i 2015 fik han sin tredje og hidtil største sejr, på selveste St Andrews.

 

”Hvor jeg kommer fra, har kvalitet altid betydet mere end kvantitet” 

– Thorbjørn Olesen

skaermbillede-2016-12-15-kl-18-19-22

Thorbjørn Olesen kom igen på alles læber, da han i 2016 fik den enorme ære, at stille op for Danmark, ved de Olympiske Lege i Rio.

Efter sin OL-deltagelse, vandt Thorbjørn Turkish Airlines Open, en af de største turneringer på Europa Touren.

Thorbjørn sluttede 2016 af med manér. Traditionen tro bliver der hvert andet år afholdt VM for hold i golf. Her dannede Thorbjørn par med Søren Kjeldsen og det blev deres opgave, at vise det danske flag frem, og det gjorde de på bedste vis. De to danskere skrev historie og blev de første danskere nogensinde til at vinde VM og blive verdensmestre. En fantastisk præstation vi, i Ent Copenhagen, er meget stolte af.